Macadamia Natural Oil

 Nya produkter, inpackningen Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask och Schampot och Leave-In krämen från samma serie. Dessa produkter har ju varit rätt omtalade på senare tid, men jag är så nöjd med de produkter jag redan har. Men dessa har jag inte betalat för så då tänkte jag why not try? Just nu har jag ju en Weave med rätt lite av mitt eget hår ute, så jag testade inpackningen och leave-in krämen på det lilla håret och de kändes rätt bra, men egentligen varken sämre eller bättre än andra produkter med liknande ingredienser. Jag lovar att ge en bättre review när jag kan använda dem på hela håret.




Inpackningens ingredienser (den innehåller silikon): Aqua (Water), CetearyliAlcohol, Glycerin, CetrimoniumlChloride, Quaternium-80, Amodimethicone,lRicinus Communiseleven.se (Castor)iSeed Oil, Parfumi(Fragrance), Algae Extract,lTocopheryl Acetate, MelaleucalAlternifoliaeleven.se (Tea Tree)lLeaf Oil, AnthemislNobilis Flower Oil,iAloe Barbadensis LeaflExtract, Macadamia TernifolialSeed Oil, ArganialSpinosa Kernel Oil,lLimonene, Butylphenyleleven.se Methylpropional,lHexyl Cinnamal, Linalool,lCitronellol, C11-15 Pareth-9,lTrideceth-12, Trimethylsiloxyamodimethicone.

Från ett ämne till ett annat. Imorgon åker jag till värmen några veckor, kommer varken ha med mig dator, mobil eller något annat elektroniskt. Jag är lite gammeldags och tycker att semester ska vara semester, alltså en paus från allt som sker där hemma (kanske försöker jag ändå skriva ett inlägg eller två). God jul och gott nytt år på er!

Love your curls and kinks!


Silky Sleeping Cap

På salong Blacknuss Har n Care säljs silkesmössor för 349 kr. Silke är det absolut bästa materialet att använda när man sover, under mössor och peruker eftersom det skyddar håret utan att absorbera dess fukt som bomull gör. Har ni märkt hur silke typ aldrig blir blött, även fast man dränker det i vatten? Thats what Im talking about. Bomull sliter på håret! De flesta billigare bomullsscarfs är också relativt löst vävda så håret fastnar mellan hålen vilket skapar ytterligare breakage. Varför satin inte är bra är för att det oftast inte är äkta, det brukade göras av silke som behandlades för att få den där glansiga ytan, men nu för tiden gör man även satin av polyester. En viktig faktor här är att satin och polyester inte andas till skillnad från silke, och du vill inte stänga in håret utan skydda det.

HÄR kan ni köpa silkesmössan


Love your curls and kinks!

Barnfrisyr

Detta är helt klart utan tvekan den sötaste barnfrisyr jag någonsin sett! Gud så fint! Och så enkel att göra också bara man kan göra Cornrows :)


Bilderna är på Alexandras dotter

Love your curls and kinks!

RSS 2.0