Dagens tips: A Million Ways to Shea

 
För er som älskar Shea Moistures produkter är deras nya plattform ett måste.
 
Först får du ladda upp en bild på dig själv. Om du inte vill det kan du bara göra som mig och ladda upp en bild på någon med din hårtyp (jag laddade upp en bild på Whitney White eller Naptural85, min favorit-vloggerska som dessutom sponsras av Shea Moisture).
 
I nästa steg får du reglera värdena efter strukturen och kvaliteten på ditt hår.
 
I det sista steget väljer du dessa alternativ utefter dina preferenser och önskemål för ditt hår.
 
Slutligen får du en skräddarsydd plan och förslag på produktserie!
 
Produkterna hittar du lite här och var inklusive min favorit onlinebutik för naturlig hud-och hårvård iHerb.com
 
A Million Ways to Shea
 
 
 

Plåster för mörkhyade

 
Snart lanseras dessa för försäljning i Sverige! Skriv en kommentar för mer information!
 
 

Back at it again!

Nu är det dags igen!
 
Har de senaste åren återvänt till relaxer och nu det senaste åren texturizer. På grund av mycket resande i tjänsten har detta varit det "enklaste" att underhålla. Dock har jag nu bestämt mig återigen för att transition till naturligt hår. Jag börjar med nyligen klippt shoulder length och förhoppningen är att jag inte behöver big chop utan att jag kan klippa bort de texturerade längderna allt eftersom.
 
Här är en bild på mitt hår från en två dagar gammal braid out. Då jag använt texturizer-metoden (själva krämen är inte särkilt annorlunda från relaxer men processen är något skonsammare då man applicerar mindre stress på håret vid kamning samt lämnar krämen på håret en mycket kort tid) har jag som tur är kvar ett ganska tydligt curl pattern. Detta borde göra processen enklare och the line of demarcation mindre framträdande.
 
 
 

RSS 2.0