Silky Sleeping Cap

På salong Blacknuss Har n Care säljs silkesmössor för 349 kr. Silke är det absolut bästa materialet att använda när man sover, under mössor och peruker eftersom det skyddar håret utan att absorbera dess fukt som bomull gör. Har ni märkt hur silke typ aldrig blir blött, även fast man dränker det i vatten? Thats what Im talking about. Bomull sliter på håret! De flesta billigare bomullsscarfs är också relativt löst vävda så håret fastnar mellan hålen vilket skapar ytterligare breakage. Varför satin inte är bra är för att det oftast inte är äkta, det brukade göras av silke som behandlades för att få den där glansiga ytan, men nu för tiden gör man även satin av polyester. En viktig faktor här är att satin och polyester inte andas till skillnad från silke, och du vill inte stänga in håret utan skydda det.

HÄR kan ni köpa silkesmössan


Love your curls and kinks!

Kommentarer
Postat av: Cherry

det är ett jättebra tips att sova med en scarfs eller mössa. Hatar själv att få håret i ögonen. Däremot tyckte jag att det var lite dyrt med 349 kr. På ebay can man hitta massa modeller, färger och stilar för under 10 £ inkl frakt.

2011-12-13 @ 16:24:50
Postat av: Afro girl

Hej,



Jag har hittat dessa fantastiska balsam från kakaobonan.com, märket heter Organix, skulle du inte kunna gå in och kika om dessa är ok.



Jag älskar dem, speciellt shesbutter balsamet som verkar vara slut på deras hemsida, men skulle du kunna kika.



Tack för en bra blogg,



Kram

2011-12-21 @ 10:10:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0