Mitt hår

Här är mitt hår efter ett frisörbesök för ca 3 månader sedan. Jag har inget löshår på någon av bilderna, om jag bara kunde fixa det såhär själv!
 
(Klicka på bilden för förstoring)
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej! Otoligt snyggt hår och blogg! välldigt inspirerande!

Jag har en fråga som jag hoppas du kanske kan svara på, Jag tränar ca 5 ggr i veckan hur jag jag då med att tvätta det? Om man inte ska tvätta håret så ofta så kommer det väl klia i och med att jag tränar så ofta? :)

Svar: Hej Ida tack så mycket! Det där är ju ett problem som många har. Naturligtvis blir du tvungen att tvätta håret om du tränar oftA! Jag skulle dock föreslå att du endast använder schampo 1 gång i veckan och balsamtvättar de andra gångerna. Balsam rengör också håret! Använder du ett parfymerad balsam är det viktigt att du sköljer ur rötterna noga, satt balsamet inte irriterar hårbottnen. Du kan dock lämna lite balsam i längderna för extra återfuktning, använd sedan en naturlig olja får att låsa in fukten. Jag rekommenderar TRESemme Naturals balsam och kokosolja.
None None

2014-02-12 @ 18:19:19
URL: http://zoraiida.blogg.se
Postat av: tracys.blogg.se

Vad gjorde du för ''behandling''? :)

2014-02-22 @ 18:04:54
URL: http://tracys.blogg.se/
Postat av: tracys.blogg.se

Vad gjorde du för ''behandling''? :)

Svar: Texturizer utväxt! Alltså en "mild" relaxer!
None None

2014-02-22 @ 18:04:57
URL: http://tracys.blogg.se/
Postat av: Jonna

kom in på din sida av en slump. skrivit ett inlägg om afrohår på min blogg.

Väldigt bra tips och råd man kan få på denna blogg. då jag själv har afrohår.

2014-03-04 @ 09:37:04
URL: http://tillypower.blogg.se
Postat av: Jazmine

Hej! Herregud så fint hår du har :o jag har permanentat mitt hår och har typen 4c. Och jag har hela mitt liv fått höra att jag har fint hår men mitt hår har blir jätte hårt frizzy och stelt och jag tror det är för att jag har proteinoverload för jag använder aldrig värme på mitt hår och jag smörjer det varje kväll och klipper topparna en gång i månaden. Men iallafall jag undrar om du vet några produkter man kan köpa UTAN protein som krämer,balsam och schampoo för just nu innehåller alla mina produkter protein :/

2014-03-04 @ 14:55:45
Postat av: Derek

Hej!
Vart is Stockholm kan man köpa "Jamaican mango and lime locking firm wax", om du känner produkten igen?

Mvh /Derek

2014-11-01 @ 10:21:20
Postat av: Vanessa

Hej! Åh vilken bra blogg fylld med massor av information och tips, älskar det!
Jag är en tjej på snart 17 år. Hela mitt liv har jag haft lite svårt att acceptera mitt tjocka lockiga hår eftersom ingen annan i min omgivning har det. Jag har äntligen tagit mig i kragen och bestämt att jag verkligen ska ta hand om mitt hår nu. Jag skulle verkligen uppskatta ifall du ville ge tips på exempelvis vad man kan använda för schampoo och balsam? Och kanske vart man kan få tag i allt? Hur ska man gå till väga från grund och botten? Jag är helt ny inom detta (tyvärr) så skulle uppskatta att få hjälp av en erfaren tjej som dig! Bor inte i någon storstad heller så dåligt med erfarna människor ang afrohår. Maila mig gärna annars! Kram :)

2015-01-17 @ 23:54:07
URL: http://nouw.com/afronessa
Postat av: Anonym

Grymt inspirerande👌🏾👍🏾🎉. Så himla kul att läsa om dina tips. /big sis / www.threeshadesofbrown.se

2015-10-22 @ 11:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0