Mitt hår

Så här ser mitt hår ut plattat för ca 1 månad sedan. Fattar inte hur min frisör kunde få det såhär rakt!! Hon använde en ny ång-plattång från L'oreal som går att köpa för ca 2000 kr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Hej! Älskar din blogg och ditt hår! undrade om du visste lite om kokosolja/kokosnötolja? Är det något speciell sort man kan använda på håret, är det "bra" för håret. Har väldigt lockigt hår, är inte exakt säker på vilken "typ" men kanske runt 3C eller så och skulle vilja ha en olja för att "seal my ends". Tack på förhand!

2013-04-20 @ 22:24:04
Postat av: Anonym

Hejhej! Jag har precis kommit in i din blogg och har läst att du kan ganska mycket om Afrohår. Så jag har några frågor osv. Och hoppas att du kan svara på dem!
Jag har permanentat mitt hår 3-4ggr ungefär och jag ångrar det sååå mycket! Senast jag permanentade mitt hår var vintern till 2012. Och nu har det väll mitt riktiga hår växt ut. Problemet är bara att jag har så torrt hår!! Jag vet inte alls vad jag ska använda för hår produkter. Jag har slösat mycket pengar på produkter som inte fungerar och är helt enkelt lite vilse nu. Jag klipper håret också för jag tror alltid att det är problemet. Men nej.. När jag klipper så känns det som att det slitna håret kommer tillbaka efter bara några dagar. Jag vet inte om jag gör fel grejer i min vardag. Just nu använder jag Björn Axén Care schampo, balsam och inpackning. Jag kammar håret med en afro kam. Jag har också köpt arganoljan från Björn Axén men när jag använder den tappar jag massvis med hår både när det är torrt och ännu mer när det är blött. Så istället använder jag en olja som verkar ha massa onödiga produkter i men den funkar ändå ganska bra för mitt hår. Skulle vara tacksam för svar om du har någon bättre lösning än mig. Kram

2013-04-22 @ 22:05:05
Postat av: Nathalie

Har du testat GHD plattången på ditt hår?

Svar: Nej, Borde jag det? :D
None None

2013-05-14 @ 15:32:34
URL: http://nathalca.blogg.se
Postat av: Nathalie

Venne:-) tänkte bara att jag har hört att GHD eclipse tydligen ska se till att håret blir super rakt! Men den plattången som du använde dig av verkar ju vara minst lika bra ...? Funderade på en av dem men ogillar tanken att den grejen ska fyllas m vatten!

Får jag ba fråga om du är mixed eller 100% afrikansk? Själv är jag mixed men mitt hår är JÄTTE krulligt/lockigt. Så pass att när Jag innan plattade håret så blev det ändå inte helt rakt. Utan ff stelt. Hur gör man för att få en sådan effekt som du fick på bilden ovan? Har för mig att många kvinnor m afro brukar använda sig om comb chase metoden... Och då pratar jag om kvinnor som även har betydligt lockigare hår än jag...

Har knappt plattat mitt hår sen Jag went natural men nån gg vill man ju göra en ordentlig length check :D vet bara nt om jag bör spendera 2 lax på en plattång som sägs vara bra men som kanske inte kmr klara av att göra mitt hår rakt "4 real"...(?)

Svar: Är varken mix eller afrikansk... Är colombian :) För att få som på bilden är håret först fönat och sedan plattat med en ångplattång från L'oreal. Jag har väldigt mjukt hår som går lätt att platta, dock är det väldigt tjockt vilket gör processen tidskrävande.
None None

2013-05-26 @ 02:18:10
Postat av: Nathalie

Okay, I See! Hoppas att du börjar blogga mer snart iaf!!:-)

2013-06-09 @ 23:18:00
URL: http://Nathalca.blogg.se
Postat av: Emma

Heej! Jag halkade in på di blogg igår och känns som en helt ny väld öppnat sig. Jag är 21 år och har rakpermanentat mitt år sedan jag typ var ca 11. Jag bsetämde mig för ca 5 månader mig för att sluta med rakpermanenten för mit hår var så slitet och blev ändå aldrig som jag ville. Jag har nog nästan läst alla din blogginlägg och måste bara tacka för en riktigt bra blogg med mycket bra information! Men jag har insett hur väldigt lite jag faktikt vet om mitt eget år och hur lite jag gör för att ta hand om den. Mitt hår är just nu mitt i transitonen. Jag har inga speciella produkter till mitt hår alls. Vad skulle du rekommender mig för basprodukter. Btw mitt hår är väldigt tort och sprött och slits väldigt lätt. Tack för en jätte bra blogg!

2014-03-03 @ 17:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0