TWA Styling

Om man valt att göra BC (Big Chop alltså starta sin väg mot naturligt hår genom att klippa bort allt rakt hår) kan det bli lite problem när det kommer till styling, man kanske inte riktigt vet vilka frisyrer man kan ha under tiden håret växer ut till en längd man är bekväm med. Väldigt många passar faktiskt bra i kort hår men kvinnor är ju kvinnor och många vill helst att håret växer ut så fort som möjligt. Istället för att ha en weave hela tiden tills man når den längden tycker jag att man verkligen borde passa på att testa olika frisyrer på det korta håret, för det går man ju aldrig igen. Korthår kan man enkelt genom peruker/ weaves osv få att se längre ut, men när ditt hår väl blivit långt kommer du inte kunna ha en kort look lika enkelt längre så passa på!

Jag själv har aldrig haft kortare hår än till axlarna så jag kan tyvärr inte ge så många stylingråd men jag tänkte visa er några bilder på snygga TWA frisyrer (både i lockigt och fönat/ plattat tillstånd). Bara för att du har kort hår behöver du inte se edgy och hård ut á la Rihanna (det är till exempel inte min stil) utan du kan behålla ett mjukt och romantiskt utseende även med kort hår.

För att visa hur mycket du kan variera en kort frisyr så visa jag bilder på en och samma person Tolula Adeyemi. Då ser ni att ett och samma ansikte kan kompletteras med oändligt många färger och former :)
      

1. Älskar den sleeka sido/slickbacken hon har på första bilden!
2. Utkammat fro, dynamisk klippning med kortare sidor och höjd i mitten
3. Passa på att färga håret när det är riktigt kort, eftersom att det ändå inte är så mycket hår att klippa bort sen när/ om det blir slitet
4. Plattat hår med snelugg för snabb förändring
5. Glöm inte att våga pröva dramatiskt smink till din korta frisyr, ditt ansikte är the centre of attention, inget hår i vägen som stjäl uppmärksamhet!
6. Effortless afro med en tydlig bena som detalj
7. Vem säger att du inte kan experimentera med löshår bara för att du har kort hår, här med mjuka
 vågor

PS. Passa på att ha Wash n Go frisyrer när ditt hår är riktigt kort, så fort det blir längre kommer det inte funka pga av tovor och knots du kommer få!

Love your curls and kinks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0