Produkttips! MOP Mised Greens Conditioner

Produkttips! Denna produkt hittade jag på en frisörsalong bredvid Kicks i Gallerian. Baserat på ingredienserna ser det här balsamet/inpckningen helt grym ut. Den heter Mixed Greens Conditioner

"MOP Mixed Greens Conditioner är ett näringsrikt balsam som återfuktar det mest uttorkade och skadade hår. En mjukgörande behandling med ett fantastiskt urval av extrakter av alfalfa, kronärtskocka, gurka, persilja och vattenkrasse. Lägg till en skvätt rosmarinolja för lyster, olivolja för näring och avsluta med äppelcidervinäger för extra mjukhet och lätthanterlighet. Grönt är skönt!"
Hårtyper: Normalt till torrt, grovt hår.
Storlek: 300 ml

MOP - Modern Organic Products skapar de bästa möjliga naturliga och ekologiska hårvårdsprodukterna för salongs- och hemmabruk. MOP bygger på enkelhet och ökat medvetande kring vår omvärld.


Ingredienser: Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Stearalkonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Phospholipids, Olea Europaea (Olive)Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Panthenol, Cider Vinegar (Acetum) (*Apples), Matricaria (Chamomilla Recutita) Oil, Molasses (Saccharum Officinarum), Sodium Alginate, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Glycerin (*Vegetable Oil), Medicago Sativa (Alfalfa) Extract (2), Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract (2), Arctium Lappa Root Extract (2), Carum Petroselinum (Parsley) Extract (2), Nasturtium Officinale Extract, Yucca Glauca Root Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract (*Soap Bark), Stearamidopropyl Dimethylamine, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid (*Molasses), Fragrance (Parfum), Methylparaben, Propylparaben.

Love your curls and kinks!

(PS) Jag har själv inte testat denna så jag rekommenderar den endast pga ingredienserna och andra recensioner!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0