Aphogee Two Step Protein Treatment


Jag har goda nyheter för er som har extremt skadat hår tex på grund av rakpermanenter eller blekning. Jag har tidigare skrivit om Aphogee's Two Step Protein Treatment, det är en av de starkase proteinbehandlingarna som man kan göra själv hemma. Jag har letat som bara den efter den här produkten men jag trodde inte att den fanns i Sverige, men idag hittade jag en hemsida som faktiskt säljer den! Det är väldigt viktigt att man till punkt och pricka följer anvisningarna när man gör en proteinbehandling, om man inte gör det finns risken att håret bryts av och blir mycket torrare än innan. Det är även viktigt att man har en superåterfuktande produkt efter. Som sagt, om man har naturligt hår som inte är behandlat så brukar man i regel inte behöva sådana här starka proteinbehandlingar.. Hemsidan heter AfroStore.se och produkten kostar där 129 kr! Not bad!

Detta är taget från deras hemsida:
"Aphogee Two Step Protein Treatment är en unik behandling som innehåller magnesium och modifierade proteiner som genom tillföresel av värme tränger in i håret. Resultatet är att håret blir starkare, friskare och risken för att håret går av minskar drastiskt. ApHogee Two-Step Protein Treatment är från början en salongsprodukt, men är nu tillänglig för hemmaanvändare. Medan du behandlar håret med Aphogee Two Step Treatment kommer du att märka att håret hårdnar, vilket är precis som det skall vara och det visar att något speciellt händer med håret. För bästa resultat bör man använda en torkhuva som på salonger men har man ingen sådan går det även bra med en vanlig hårtork. Efter behandlingen krävs det att man använder Aphogee Balancing mousturizer för att återfukta och återställa balansen i håret. Denna behandling rekommenderas för hår som:

  • Är för svag eller för känsligt för att klara av en rakpermenent eller permanent (använd veckan före behandlingen)
  • Är alltför blekt.
  • Inte brukar kunna ta upp färg när man färgar håret. (använd i håret färgningen)
  • Lätt går av när man kammar eller borstar
  • Är följsamt när det är fuktigt men sprött och torrt efter torkning."
På deras hemsida finns även fler produkter från Aphogee som är lite snällare och enklare att använda, de har till exempel en Keratinbehandling som hjälper till att fylla i skadorna på hårstrået efter man badat i klor tex

Love your curls and kinks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0