We are getting there

Jag tycker det är helt otroligt roligt att 'going-natural' trenden är riktigt het bland afro-amerikaner i USA, med tanke på den historia dem har så är det verkligen kul att så många väljer att embrace sitt naturliga hår. Jag hoppas verkligen att det sprider sig bland svarta i Europa. Här i Sverige är det inte lätt, de flesta frisörer (både svenska salonger och afrofrisörer) är fortfarande helt hooked on relaxer, och använder ofta produkter gjorda för skandinaviskt rakt och tunt hår även fast man har naturligt hår. Om man redan har naturligt hår tycker alla att det är hur fint som helst, men om man en gång har rakpermenentat det är det som att ingen kan förstå vaför man inte vill fortsätta med det. AFRO IS BANGIN OKEY! När det kommer till mitt hår har jag därför valt att tune nay-sayers out och kollar istället in:

http://www.blackhairinformation.com/
http://www.naturallycurly.com/

http://hellobeautiful.com/
http://www.black-women-beauty-central.com/
http://www.kisforkinky.com/
http://www.tightlycurly.com/welcome
http://thirstyroots.com/hair-care/black-hair-types

Love your curls!


Kommentarer
Postat av: Virginia

Hej, Snyggt du har det här. Vad i världens kan man hitta knots today i Sverige? Tacksam för svaret jag planera fixa den där kimmaytube "magic hair portion".

2012-01-23 @ 18:46:08
URL: http://irginiakamau.blogspot.com
Postat av: Virginia

2012-01-23 @ 18:47:08
URL: http://virginiakamau.blogspot.com/
Postat av: Admin

Hej!!



Vad jag vet går den inte att få tag på i Sverige (tidigare lockbutiken.se men de har stängt), men du kan använda vilken organisk leave-in som helst. Om du klickar in på 'Produkter' så har jag några stycken där. Jag använder antingen Paul Mitchell The Conditioner eller Giovanni DIRECT Leave-In :)

2012-01-28 @ 12:11:33
URL: http://loveyourcurls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0