Co-wash

Att helt skippa balsam, och endast tvätta håret med balsam är något som kvinnor med afro/afroblandhår gjort i flera decennier, det har nu på senare år även blivit populärt bland kvinnor med lockigt och vågigt hår. Detta är naturligtvis jätte roligt, då det är väldigt skonsamt för håret att slippa de starka och uttorkande sulfater som schampo innehåller.

Conditioner-washing innebär alltså att man tvättar håret med balsam, som också har rengörande egenskaper precis som schampo, det innehåller även vårdande ingredienser.

Love your curls!

Kommentarer
Postat av: kontakt

Intressant. Svarta kvinnor har alltså balsamtvättat länge? och Rachel Massay uppfann hjulet på nytt med sin "Curly Girl"? Svarta kvinnor i USA, eller någon annanstans?



Förresten. Eftersom din blogg är såpass ny - ta dig en rejäl funderare om du inte ska flytta över till vettigare bloggsystem, som wordpress eller blogspot. På min blogg t.ex. kan du kryssa i en ruta för att få ett email om jag svarar på din kommentar... det kan jag inte göra här på din. Och wordpress/blogspot är mycket mer lätthanterligt överlag.



Ett tips bara. Du kan ju alltid börja med en "skräpblogg" bara för att testa.

2011-05-28 @ 11:23:19
URL: http://hemkokeriet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0